Foto’s vrijstaand maken

Vrijstaande foto’s voor website of webshop

Wilt u productfoto’s vrijstaand laten maken voor uw website of webshop? Of heeft u andere foto’s waarvan u graag de achtergrond wilt laten verwijderen? Dan bent u bij MC Designs aan het goede adres!

Bij een vrijstaande foto wordt de achtergrond weggehaald zodat het beeld vrij komt te staan en te plaatsen is op iedere andere achtergrond. Let op: er is verschil tussen een vrijstaande foto en een foto met een witte achtergrond. Bekijk hieronder het verschil.

Bij productfoto’s voor een website of webshop zorgt een foto met een witte of transparante achtergrond vaak voor meer rust op de pagina.

Vrijstaande foto’s voor drukwerk

Wilt u foto’s vrijstaand laten maken voor drukwerk? Ook dat kan bij MC Designs! Bij foto’s voor drukwerk wordt er in Photoshop een pad om het object gemaakt zodat deze vrijstaand gemaakt kan worden. Deze foto kan vervolgens gebruikt worden in het opmaakprogramma waarmee het drukwerkbestand gemaakt wordt. Met deze manier van vrijstaand maken wordt het object heel mooi uitgesneden uit de achtergrond. Uiteraard is het hierbij wel van belang dat er hoge resolutie foto’s gebruikt worden.

Ook een foto vrijstaande laten maken door MC Designs? Vraag gerust naar de mogelijkheden! Bekijk hier mijn tarieven.