Specials

Cadeau- of waardebonnen

Voor bedrijven maar ook als leuk kado bij bijvoorbeeld een verjaardag.

cadeaubon-hennie-troost-1   kadobon-hotelovernachting   waardebon-diana


Verhuiskaartje

Als je gaat verhuizen dan wil je je nieuwe adres doorgeven aan familie en vrienden. Wat is er nu leuker om dit te doen met een leuk kaartje met foto's van je nieuwe huis!

verhuisbericht-martin       verhuisbericht-sharon-bakker


Baby aankondiging

Het aankondigen van een baby wordt tegenwoordig vaak op een leuke manier gedaan. Eén van deze manieren is een leuke kaart met een veelzeggende foto.

aankondiging


Wijnetiket op maat

Een leuk en zeker ook origineel kado voor bijvoorbeeld een trouwerij of verjaardag is een fles wijn met een op maat gemaakt wijnetiket.

 

 


Placemat met foto's

Leuk om te gebruiken bij het diner tijdens een bruiloft of tijdens een kinderfeestje.

placemat-bruiloft-jarnold-en-karin


Mozaïekfoto

Een mozaïekfoto is één hoofdfoto die wordt opgebouwd uit heel veel andere foto's. Deze foto's worden zo geplaatst dat van een afstand de hoofdfoto nog steeds zichtbaar is. Van dichtbij zie je alle kleine foto's. Leuk om kado te geven tijdens speciale gelegenheden als verjaardag, huwelijk of jubileum. Ook leuk met vakantiefoto's.

Hieronder zie een voorbeeld van een mozaïekfoto. De 1e foto is een mooie trouwfoto (de hoofdfoto) en de 2e foto de mozaïekfoto die is samengesteld uit foto's van alle bruiloftsgasten. Daarnaast nog een detail uit de mozaïekfoto.


Delen op social mediaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn