Geboortekaartjes

Geboortekaartjes

Is er een kleintje op komst? Gefeliciteerd alvast! Al nagedacht over een (origineel) geboortekaartje? Hoe leuk zou het zijn als je je familie en vrienden kunt informeren over de geboorte van jullie zoon of dochter met een uniek geboortekaartje?! Geen standaard kaart maar een op maat gemaakte geboortekaart aan de hand van jullie wensen en ideeën. Zoals bijvoorbeeld een kaart met een mooie foto van het pasgeboren kind.  Dit maakt dat de kaart nog persoonlijker en unieker wordt!

Werkwijze

Er zijn geboortekaartjes in heel veel soorten en maten. Van romantische en retro kaarten tot stoer en vrolijk. Alles is mogelijk! Daarom is het belangrijk dat jullie daar vast over na gaan denken. Wat voor soort geboortekaart zou je willen?

En dan moet je ook al nadenken over het formaat van de kaart! Hierbij is ook veel mogelijk zoals bijvoorbeeld rechthoek, vierkant of een klapkaart. Daarna plannen we een gesprek om te bespreken wat jullie wensen zijn. 

 Aan de hand van het gesprek ga ik één of meerdere opzetjes maken. Vervolgens bespreken we de opzetjes om te kijken of er al een mooi ontwerp ligt of dat er nog iets bijgeschaafd moet worden. Uiteindelijk komen we dan tot een definitief ontwerp wat naar de drukker gestuurd kan worden. 

Ook een geboortekaart laten maken door MC Designs? Vraag gerust naar de mogelijkheden! Bekijk hier mijn tarieven.