Geboortekaartjes

Geboortekaartjes

Is er een kleintje op komst? Gefeliciteerd alvast! Al nagedacht over een (origineel) geboortekaartje? Hoe leuk zou het zijn als je je familie en vrienden kunt informeren over de geboorte van jullie zoon of dochter met een uniek geboortekaartje?! Geen standaard kaart maar een op maat gemaakte geboortekaart aan de hand van jullie wensen en ideeën. Zoals bijvoorbeeld een kaart met een mooie foto van het pasgeboren kind.  Dit maakt dat de kaart nog persoonlijker en unieker wordt!

geboortekaart-bram geboortekaart ties

Werkwijze:

Allereerst is het belangrijk dat jullie zelf vast nadenken over het soort geboortekaart dat jullie willen. Er zijn namelijk geboortekaartjes in heel veel soorten en maten. Van romantische en retro kaarten tot stoer en vrolijk. Alles is mogelijk! En dan moet je ook al nadenken over het formaat van de kaart! Hierbij is ook veel mogelijk zoals bijvoorbeeld rechthoek, vierkant of een klapkaart.

Daarna plannen we een gesprek om te bespreken wat jullie wensen zijn.  Aan de hand van het gesprek ga ik één of meerdere opzetjes maken.

Vervolgens bespreken we de opzetjes om te kijken of er al een mooi ontwerp ligt of dat er nog iets bijgeschaafd moet worden. Uiteindelijk komen we dan tot een definitief ontwerp wat naar de drukker gestuurd kan worden.

Ook een geboortekaart laten maken door MC Designs? Vraag gerust naar de mogelijkheden! Bekijk hier mijn tarieven.

Martin Compagner
06-10308967 / info@mc-designs.nl

>> Bekijk hier de gehele portfolio van mijn geboortekaarten

Delen op social mediaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn