Trouwkaarten

Trouwkaarten

Als je gaat trouwen wil je je gasten natuurlijk een mooie en persoonlijke uitnodiging sturen. MC Designs maakt originele trouwkaarten aan de hand van jullie persoonlijke wensen. Vaak maak ik hierbij gebruik van één of meerdere foto’s zodat het helemaal jullie trouwkaart wordt.

trouwkaart rolf marleen 3d    trouwkaart jarno marijke 3d

Werkwijze:

Allereerst is het belangrijk dat jullie zelf vast nadenken over het soort trouwkaart dat jullie willen. Dat gaat dan om de stijl van de kaart maar ook om het formaat van de trouwkaart. Hierbij is er heel veel mogelijk. Van een kleine enkel- of dubbelzijdige kaart tot een grote dubbelzijdige drieluikkaart.

Daarna plannen we een gesprek om te bespreken wat jullie wensen zijn. Aan de hand van dit gesprek ga ik één of meerdere opzetjes maken. Het kan zijn dat jullie zelf eerst een aantal mooie foto’s moeten laten maken die ik kan gebruiken voor de trouwkaart.

Vervolgens bespreken we de opzetjes om te kijken of er al een mooi ontwerp ligt of dat er nog iets bijgeschaafd moet worden. Uiteindelijk komen we dan tot een definitief ontwerp wat naar de drukker gestuurd kan worden.

Ook een trouwkaart laten maken door MC Designs? Vraag gerust naar de mogelijkheden! Bekijk hier mijn tarieven.

Martin Compagner
06-10308967 / info@mc-designs.nl

>> Bekijk hier de gehele portfolio van mijn trouwkaarten

 

 

Delen op social mediaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn